Financiële Algebra

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Financiële Algebra

Heeft uw zoon of dochter moeite met de inhoud van financiële algebra in de derde graag van het middelbaar onderwijs? Een gediplomeerde bijlesleerkracht wiskunde die gespecialiseerd is in bijlessen financiële algebra kan uw zoon of dochter weer op weg helpen zodat hij of zij betere resultaten haalt en in de toekomst zelfstandig kan studeren.

Heeft uw zoon of dochter interesse om in het hoger onderwijs in een economisch of financiële richting verder te studeren, maar zijn er op dit moment nog moeilijkheden met financiële wiskunde? Aarzel dan niet en vul het formulier aan de onderzijde van deze pagina in om bijlessen wiskunde aan te vragen en u te laten bijstaan door een gediplomeerde en gemotiveerde bijlesleerkracht van Bijleskantoor StudieCo!

Een medewerker van Bijleskantoor StudieCo zal u een transparante en vrijblijvende prijsofferte bezorgen voor bijlessen wiskunde in uw regio. Zowel de locatie van de bijlessen of studiebegeleiding als de frequentie van de bijlessen kan u onderling met de bijlesleerkracht bepalen.

Bijleskantoor StudieCo kan u een bijlesleerkracht aanbieden die zich tijdens de bijlessen toespitst op verschillende aspecten van financiële algebra:

  • Vakinhoudelijke bijlessen;
  • Aanbrengen van Studiemethode;
  • Examengerichte bijlessen;
  • Toepassingen op het vakinhoudelijk aspect.