Algebraïsch rekenen

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Algebraïsh Rekenen

Heeft uw zoon of dochter moeite met veeltermen, merkwaardige producten of ontbinding in factoren? Dan kan u een beroep doen op de professionele bijlesleerkrachten en studiebegeleiders van Bijleskantoor StudieCo.  Onze bijlesleerkrachten zijn gespecialiseerd in bijlessen Wiskunde en specifiek in Algebraïsch rekenen.

Bijleskantoor StudieCo is gespecialiseerd in het aanstellen van de geschikte bijlesleerkracht of studiebegeleider. U hoeft zelf geen verre verplaatsingen te maken of uren uit te trekken om van onze bijlessen te kunnen genieten, onze leerkrachten geven bijlessen wiskunde aan huis. Van zodra Bijleskantoor StudieCo een geschikte bijlesleerkracht voor u gevonden heeft, neemt deze contact met u op en maakt meteen een afspraak voor de bijlessen!

Het is tijdens de bijlessen wiskunde mogelijk om zowel het vakinhoudelijk aspect van Algebraïsch rekenen (veeltermen, merkwaardige producten, ontbinding in factoren ,…) en alle andere inhoudelijke aspecten van Wiskunde bij te sturen, als een algemene studiemethode aan te leren die u toelaat om de inhoud vlotter te verwerken!

Bij interesse ontvangt u van Bijleskantoor StudieCo een transparante en volledig vrijblijvende prijsofferte voor bijlessen wiskunde. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het formulier aan de rechterzijde of rechtstreeks telefonisch of via e-mail!