Reële functies

IN LIJN MET DE NIEUWE STRENGERE MAATREGELEN VAN DE REGERING IN VERBAND MET HET CORONAVIRUS, HEBBEN WIJ BESLOTEN OM ONZE ACTIVITEITEN TIJDELIJK STOP TE ZETTEN TOT MINSTENS ZONDAG 5 APRIL.

U KAN ECHTER NOG STEEDS UW (NIEUWE) AANVRAAG NAAR BIJLES/STUDIEBEGELEIDING OF UW KANDIDATUUR ALS BIJLESLEERKRACHT DOORSTUREN. WIJ ZULLEN DEZE DAN BEHANDELEN EENS ONZE ACTIVITEITEN OPNIEUW STARTEN.

Reële Functies

Bijleskantoor StudieCo beschikt over gespecialiseerde bijlesleerkrachten of studiebegeleiders wiskunde met specifieke vakkennis van reële functies zoals het functievoorschrift, grafieken, eerstegraadsfunctie, tweedegraadsfuncties, …

Om de bijlessen wiskunde optimaal te kunnen geven beschikken de bijlesleerkrachten van Bijleskantoor StudieCo over meerdere vaardigheden:

  • Opvolging van de geziene hoofdstukken wiskunde in de les;
  • Toepassingen op de geziene leerstof;
  • Bijbrengen van vakspecifieke aspecten van wiskunde, specifiek reële functies;
  • Voorbereiding op aankomende testen;
  • Examenvoorbereiding;
  • Aanleren van een studiemethode voor wiskunde.

De bijlessen wiskunde gaan door op de door u gevraagde locatie in samenspraak met de bijlesleerkracht. Zowel het aantal uren bijles als de frequentie van de bijles spreekt u af met de bijlesleerkracht en worden aangepast in functie van de vragen en de noden van de student of leerling.

U bent overtuigd van aanpak van Bijleskantoor StudieCo? Vul dan meteen het formulier aan de rechterzijde van de pagina in en een medewerker contacteert u met een transparante en vrijblijvende prijsofferte voor bijlessen wiskunde.